top of page

MATHIAS HJORTH-ROHDE

Mathias' interesse for kunst og håndværk har fulgt ham hele livet. Med en far der er uddannet stenhugger og en mor som er kunstfotograf, har kunst og det at kunne et håndværk været en del af Mathias opvækst. 

 

Ved et ophold hos STEINPRINT på Færøerne som helt ung, lærte Mathias den litografiske presse at kende. Som 23 årig fik han arbejde hos et rammeværksted i Kbh. K, som han bestyrede i syv år. Her fik han sat egen litografisk presse op, og har siden hen trykt med kunstnere som Tal R, David Shrigley, Alexander Tovborg, Husk Mit Navn og Knud Odde. 

 

Mathias' værksted Atelier ligger i et baghus på Frederiksberg. Her tilbydes indramninger til både gallerier og private. Der arbejdes med håndbyggede og special designede rammer i massive træsorter. Mathias blander selv pigmenterne og tilbyder ligeledes håndmalede rammer.

 

Det tætte samarbejde, han har med diverse kunstnere, er en evig inspirations kilde til egne eksperimenter indenfor hans fag. Mathias eksperimenterer med både form, farve, materiale og kompositioner.  Løbende sælger Mathias ud af egen kunstsamling, hvor også rammen bliver en central del af værket.

Du er velkommen til at kontakte værkstedet for mere information om enkelte værker/rammer, priser eller for en privat visning.

 

tel: 24 84 21 22

mail: contact@hjorth-rohde.com

bottom of page